Referentials

Omsorg og teknik

Vi hjælper dig!

Telefon : 29905099

Email: info@omsorgogteknik.dk

 

Vores kunder siger:

 

Maria Renault, Specialmor:

"Min søn på 11 år har ADHD, og dermed er der generelt problemer med søvnen. Det er svært at falde i søvn, natten kan være urolig og morgenerne kan starte tidligt. Så da jeg fik tilbudt at få monitoreret hans søvn en uge, takkede jeg gladelig ja!

Jeg var nysgerrig på hvordan det egentlig stod til, og om der måske var lidt overdrivelse i min søns udlæg af dagens og nattens forløb.

Han fik den lille chip på ryggen med et stort plaster, og teknikeren fra Omsorg og Teknik forklarede lige hvad der ville ske. Chippen genererede ikke synderligt.

Ugen gik som vanligt og Irene kom med et print af ugens aktivitet. Det var en let overskuelig graf med farver, som hurtigt anskueliggjorde sagen.

Det var super spændende, nok mest for mig, for som min søn sagde: ”jeg ved jo godt hvordan jeg sover og hvad jeg laver om dagen!”.

Det var tydeligt at se hvornår var i aktivitet, bevægelse, var rolig og hvornår han sov. Det bekræftede stort set hvad han sagde og forklarede jo også hvordan dagen forløb.

Det er ikke fordi jeg ikke stoler på, hvad han siger, men nogle gange har jeg da taget mig selv i at tænke at det nok er en smule overdrevet. Det er det så ikke, og jeg er taknemmelig og glad for at få opklaret mere præcist hvor aktiv og hvor meget han faktisk sover når vi ikke er sammen.

En god oplevelse og jeg kan varmt anbefale at man prøver. Teknikeren fra Omsorg og Teknik er super sød. Svarer på alle spørgsmål, både i børne og voksenhøjde!"


Hanne Hedegaard Brun, keramiker:

”Min mobiltelefon afgik ved døden, da den røg i en spand vand. Det var ikke muligt for mig, at overføre data fra den døde mobiltelefon til den nye.

Omsorg og Teknik hjalp mig. I løbet af ingen tid fik IT-konsulenten overført mine data/dokumenter fra den afdøde mobil til den nye. Jeg var forbløffet og meget, meget glad. Omsorg og Teknik yder god service og er meget professionelle.

Omsorg og Teknik får min bedste anbefaling.”

 

Anna Utzon, yogalærer:

"Omsorg og teknik er meget behagelige personer som på en jordnær og enkel måde hjælper dig med din IT-support. De både løser opgaverne hurtigt och flexibelt og de hjælper dig også at forstå hvad som er galt og hvordan du selv kan blive lidt klogere på din computer:-)

 

Som egen foretagare er jeg meget glad for at ha Omsorg og tekniks expertise til hands, jeg kan varmt rekommendere Omsorg og teknik til alle der ude som trænger til hjælp!"

 

Anne-Lise Lange:

"Jeg har i en årrække haft den glæde at have teknikerne fra Omsorg og Teknik, som computer tekniker, og har været meget tilfreds!

De er utrolig dygtige og faglig kompetente teknikere, som har været mig til stor hjælp!

Herudover er de tålmodige, pædagogiske og dygtige til at lære fra sig, så det kan forstås af menig mand!

Jeg har altid fået hurtig hjælp fra jer når jeg var i vanskeligheder, det er jeg jer dybt taknemlig for!"

 

Hanne Gjerløv, Pensionist:

"Fra en bedstemor, som har nydt godt af hjælpen med at få mobilen på rette spor, er Omsorg og teknik de rette at få fat på. Hurtig og professionel hjælp."

 

 

Tove Bentzen, Pensionist.:

"Som ældre, er det svært at finde vej gennem junglen af TV pakker, internet, forsikringer osv. Jeg har gennem flere år, haft god hjælp af konsulenterne fra Omsorg og Teknik. Jeg har sparet mange penge på mine abbonementer og kan trygt overlade mine IT problemer til dem.'

 

Erik Wenneke, Pensionist.:

"Konsulenten fra Omsorg og Teknik, har hjulpet mig med køb af Ipad, opsætning og undervisning. Jeg har nu fornyet kontakt med venner og familie, som bor i mange lande.

Jeg har fået mig en kæreste og jeg har lært, at bruge videotelefon på Ipad'en og vi taler sammen, hver aften - når vi ikke ses."

 

 


Kontakt:


Telefon: 29905099/28408430 Email: info@omsorgogteknik.dk


Vi hjælper dig!


CVR-nr. 34834148/31636361