REFERENCER

Her er et udpluk af udtalelser fra vores søde kunder og de fantastiske mennesker, vi er så heldige at samarbejde med.
Vi er super stolte og glade for hver og én relation vi har  – vi sætter stor pris på samarbejdet!

Kernekollektionen

Vinderen af sovepøllen var meget glad og skrev følgende til os:
“Var så heldig at vinde en u formet krops pude. Jeg sov med den to nætter,
og så “stjal” min 17 årige datter (med autisme) den. Og hun har sovet med den siden og nægter at jeg får den igen! Den er virkelig dejlig og støtter kroppen godt. Hun sover indeni den med hoved på selve u’et. Så tager hun nogen gange en side ovenpå sig og nogen gange ligger hun med en side mellem knæene. Hun elsker den (og det gjorde jeg også i to nætter)!❤️ ”
//Anne Skov Hansen

Nu er det langt om længe tid til at sige tusind tak!
“Min kone Tina, har brugt jeres vægtdyne, siden den første nat. Hun er positivt overrasket over virkningen. Hele hendes situation er ikke ændret, pga. vægtdynen, men hun sover meget bedre og det er en god ting. Søvn er meget vigtig for at heles og blive rask. Tak for jeres indsats!”
//Christian, Tømrer

God puttefornemmelse

Jeg har testet en rapsdyne og er superglad for dynen, den giver en god puttefornemmelse og den larmer ikke. // Dorte

Vinderen af gamerdynen nyder roen med sine drenge:

Som enlig mor til to skønne drenge med hver deres diagnoser, kan man tiden gå hurtigt. Vi takker for den vidunderlige dyne, vi var så heldige at vinde.

Herhjemme går den faktisk på skift mellem os alle 3. Den giver en fantastisk ro og især den store på snart 8, finder meget ro når han sover med dynen. Den lille på snart 7 bruger dynen i løbet af eftermiddagen efter skole eller på tidspunkter hvor han ikke kan være i egen krop. Og begge drenge har god effekt af dynen – det bedste er at de samtidig har forskellige behov, så dynen er herhjemme blevet taget godt imod og bruges flittigt.

Når jeg læser godnathistorie med drengene og vi alle skal ned i tempo inden natten sidder vi alle 3 med dynen henover vores ben og godt op af maven. Det giver ro i benene og giver kroppen ro til at gøre sig klar til sengetid – endnu en dejlig stund, som kun er blevet bedre efter vi har fået dynen.

Stor glæde og anbefaling fra os. //Mie

Vi har testet en ny tyngdedyne. Den vi har er varm, hvilket betyder at vores dreng smider den og vågner op. Denne var ikke mulig at teste da vi var i gang i efteråret sidste år. Det var den nu.

Og wow en oplevelse. Vi har testet en voksendyne med vindruekerner. Valget faldt på denne da kernerne skulle have en let kølende effekt, samt et must synes jeg, den kan vaskes ved 60 grader og tumbles. (bevares det tog sin tid at få den tør).

Allerede ved modtagelsen var der stor forskel fra de andre vi har testet. Denne fylder det halve i massefylde. Det bevirker bl.a. at vores dreng nemmere kan tumle den.

Den holder bestemt hvad den lover og den er let kølende lige når man tager den på og man bobler ikke over.

En anden sidegevinst er at vi oplever denne dyne faktisk giver den krammer, som mange af de andre skriver om. Men fordi den ikke indeholder andet end kernerne lægger den sig helt tæt ind til kroppen. Det gør også at den ikke så nemt falder ned hvis man sidder med den i sofaen eller fx. i bilen.

Vi er meget begejstrede herhjemme og rigtig øv over prøveperioden er slut. Vi håber snart at kunne få vores egen i hus. //Jane