VÆGTDYNER FRA OMSORG & TEKNIK

Vores økologiske og bæredygtige vægtdyner er fremstillet af 100% naturfyld og syet i 100% bomuld. De er varmebehandlet og allergivenlige. Vi producerer efter kundens behov for længde, kropsvarme, lydfølsomhed og vægt. Og selvfølgelig har vi omtanke for miljøet og vi bruger derfor ingen plastik i vores produkter. Dynerne har en lav massefylde – den skal være nem at bruge – både i hjemmet og på ferie. Vægtdyner er et almindeligt anerkendt hjælpemiddel hvis du fx har: Motorisk uro, ADHD, Søvnbesvær, Autisme, Uro, Angst, Stress, Koncentrationsproblemer, Sorg og/eller Kroniske smerter.

Mange uden diagnoser, har i de senere år også fået øjnene op for, at vægtdyner, kan give en roligere og mere stabil nattesøvn, specielt i stressede og/eller urolige perioder. Vægtdyner, kan både bruges om natten, men er også velegnet til at skabe ro om dagen, hvis der er brug for et timeout.

Hvis du er i tvivl om vægtdynen kunne være noget for dig, kan du låne en prøve på 60×60 cm med hjem. Kontakt ‘Omsorg og Teknik venner’, som er placeret rundt omkring i landet. Derudover er det muligt at låne en standarddyne i en periode på en måned, mod betaling af et depositum. Dette bliver fratrukket i den fulde pris. Og bliver tilbagebetalt hvis dynen bliver sendt retur. Du betaler selv for fragt begge veje.

Kontakt os, for en snak om dit eller dine pårørendes behov.

Med Omsorgsfuld hilsen
Irene & Zafir

BÆREDYGTIGT, ØKOLOGISK FYLD

Kirsebærsten:
Til dig, som bliver beroliget af en behagelig raslelyd, eller har tendens til at fryse.

Har en god tyngde. Lidt større massefylde. Kirsebærsten er hule og giver derfor lidt lyd, når man vender sig. Dynerne med kirsebærsten kan vaskes og tørres i tørretumbler. Derudover, er de gode til folk som fryser meget, da de kan varmes. Enten i tørretumbler eller ovn ved ca. 50 grader i en halv time. Kan med fordel bruges ovenpå en almindelig dyne, lagen eller tæppe.

Speltkerner:
Til dig, som er lydfølsom eller har tendens til høj krops temperatur.

Giver en rigtig god ‘putteevne’. De lægger sig helt ind til kroppen. Speltkernerne er næsten lydløse og kan derfor bruges af mennesker, som er meget lydfølsomme. Ulempen ved speltkernerne, er at de ikke kan vaskes. Dynerne kan med fordel bruges ovenpå en almindelig dyne, lagen eller tæppe. Speltkernerne, virker kølende i sig selv. Hvis du bruger dynen, blot med et lagen under, vil den sænke din krops temperatur.

Vindruekerner:
Til dig, som er lydfølsom, og har brug for en dyne som kan vaskes.

Giver en rigtig god ‘putteevne’. De lægger sig helt ind til kroppen. Vindruekernerne er lydsvage og kan derfor bruges af mennesker, som er meget lydfølsomme. De er lidt dyrere end spelt, men har den fordel, at de kan vaskes og tørres. Dynerne kan med fordel bruges ovenpå en almindelig dyne, lagen eller tæppe. Vindruekerner, virker kølende i sig selv. Hvis du bruger dynen, blot med et lagen under, vil den sænke din krops temperatur.

Rapsfrø:
Vi er i øjeblikket ved at udvide sortimentet af økologisk fyld i vores produkter. Vi arbejder i øjeblikket på muligheden for at bruge Rapsfrø.

“NEJ TAK”  til plastik
Vi bruger ingen plastik i vores produkter – alt er produceret 100% økologisk og bæredygtigt. Det betyder meget for os at passe på miljøet, bruge og genbruge ressourcerne bedst muligt.

Kirsebærsten

Speltkerner

Vindruekerner

Rapsfrø

PRØVEDYNER

Du kan afprøve en dyne og opleve hvordan det lyder når kirsebærstenene slår mod hinanden, eller mærke hvordan tyngden føles på en prøve. Hver prøve måler ca. 60 x 60 cm. Så det er ikke en hel dyne, men kun en føleprøve. Vi håber du vil kigge forbi og afprøve en dyne.
Vi har dyneprøver liggende rundt omkring i landet, som du kan mærke og lytte på. Du kan låne den med hjem i et par dage, mod at du udleverer navn og telefonnummer. Alle de steder hvor dyneprøverne står, er samtidig steder, som vi kan stå inde for. Hvis du oplever, at der ikke findes en dyneprøve eller du ikke kan få lov til at mærke på den, må du endelig vende tilbage til os. 

Prøvedynerne findes disse steder:
Nordsjællands sportsfysioterapi – Lynge    nordsjællandsportsfysioterapi.dk
Fuglebjerg sundhedsklinik – Fuglebjerg    fuglebjergmassør.dk
Ellebæk kraniosekralterapi – Odsherred   ellebaekterapi.dk
Psykologisk Klinik Odsherred – Odsherred   Psykologiskklinikodsherred
Socialpædagogisk Rådgivning – Dianalund    Julieschwartz.dk
Klinik Er:Go, privat ergoterapeut – Fyn     http://er-go.dk
Klinik HjerteRo – Odder     https://klinikhjertero.dk/
Klinik Lindholm – Hirtshals    http://kliniklindholm.dk/
Socialpsykiatrien – Aabenraa  http://www.socialpsykiatrien-aabenraa.dk
Special og rehabiliteringscenteret Rødekro: www.aabenraa.dk
Funkevej 9, 6230 Rødekro
Vægtdyne homeparty
Som noget nyt, kan vi nu tilbyde dig og dem du kender, at holde vægtdyne homeparty. Hvis du kan samle 5-8 personer, der har lyst til at mærke hvordan det er, at have en vægtdyne over sig, tager vi nogle dyner under armen og kommer forbi dit hjem. Vi vil fortælle om fordelene ved vores produkter og det er selvfølgelig muligt at mærke og prøve.
Alle vores dyner bliver produceret uden plastik og er udelukkende syet af økologisk bomuld og med 100% naturfyld. Vi kører pt. kun på Sjælland, men hvis der er stor interesse, kan vi samle sammen til en tur til Jylland og/eller på Fyn. 
Som udgangspunkt giver vi 10 % rabat på et produkt, dyne eller andet til værten. Derudover gives der yderligere rabat hvis nogen af gæsterne køber noget.
Vi glæder os til at høre fra jer! Hvis du gerne vil vide mere om vægtdyne homeparty, så skriv en mail på info@omsorgogteknik.dk eller ring til Irene på 29905099.
Bliv prøvedyne Ambassadør
Giv os også gerne besked, hvis du gerne vil på listen over dem der har dyneprøver stående. Vi vil så gerne udbrede budskabet og vi vil gerne dele med jer.

PRISER PÅ VÆGTDYNER

Standard Voksendyne: 140 x 200 cm 
Voksen standarddyne ca. 7,5 kg. speltkerner/1.500,-
Voksen standarddyne ca. 7,5 kg. kirsebærsten/1.500,-
Voksen standarddyne ca. 7,5 kg. vindruekerner/2.000,-

(dynerne fås op til 15 kg, + 150 kr. pr. kg.)
Alle priser er inkl. moms

Fragt:
Op til 10 kg. 75,- kr. til pakkeshop
Over 10 kg. til max. 20 kg. 140,- kr. til pakkeshop

Standard Juniordyne: 100 x 140 cm
Junior standarddyne ca. 4 kg. – speltkerner/800,-
Junior standarddyne ca. 4 kg. – kirsebærsten/800,-
Junior standarddyne ca. 4 kg. – vindruekerner/1.000,-

(dynerne fås op til 7 kg, + 150 kr. pr. kg.)
Alle priser er inkl. moms

Fragt:
Op til 10 kg. 75,- kr. til pakkeshop
Max 20 kg. 140,- kr. til pakkeshop

Standard voksendyne XL: 140 x 220 cm
Voksen standarddyne ca. 8 kg. – speltkerner/1.800,-
Voksen standarddyne ca. 8 kg. – kirsebærsten/1.800,-
Voksen standarddyne ca. 8 kg. – vindruekerner/2.300,-

(dynerne fås op til 15 kg, + 300 kr. pr. kg.)
Alle priser er inkl. moms

Fragt:
Op til 10 kg. 75,- kr. til pakkeshop
Over 10 kg. til max. 20 kg. 140,- kr. til pakkeshop

Standard babydyne: 70 x 100 cm
Baby standarddyne ca. 3 kg. – speltkerner/500,-
Baby standarddyne ca. 3 kg. – kirsebærsten/500,-
Baby standarddyne ca. 3 kg. – vindruekerner/500,-

Alle priser er inkl. moms

Fragt:
Op til 10 kg. 75,- kr. til pakkeshop
Over 10 kg. til max. 20 kg. 140,- kr. til pakkeshop

BESTIL VÆGTDYNE

Som udgangspunkt har vi altid standardvarer på lager og sender indenfor 3 hverdage. Ved interesse for andre produkter, kontakter vi dig, så vi sammen kan finde det produkt der passer dig. Vores kendskab til vores produkter og flere af de problematikker, hvor et tyngdeprodukt kan hjælpe, kan give dig et fingerpeg i den rigtige retning. Alle varer, også standardvarer kan tilpasses efter dine ønsker.